Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Julkaistu: 24.5.2018


Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

  1. Rekisterinpitäjä

Mecaplan Oy
Pajatie 13 85500 Nivala, Suomi

Puhelin: +358 40 747 0574
Sähköposti: henri.kneckt [at] swecomecaplan.com

 

  1. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Henri Kneckt,
toimitusjohtaja

Pajatie 13 85500 Nivala, Suomi

Puhelin: +358 40 747 0574
Sähköposti: henri.kneckt [at] swecomecaplan.com

 

  1. Rekisterin nimi

Mecaplan Oy:n asiakasrekisteri

Mecaplan Oy:n CV rekisteri

 

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteiden, palveluiden ja yhteysottopyyntöjen hoitamiseen sekä työpaikkahakemuksien käsittelyyn ja rekrytointeihin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot käyttäjistä:

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Organisaation nimi
Kieli
Yhteydenotto tiedot (mm. kirjoitetut viestit, vierailuajankohdat jne.)

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta jotka henkilöt ovat itse luovuttaneet Mecaplan Oy:n käyttöön tai yleisesti saatavilla olevista lähteistä.

 

  1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä. Eikä siirretä säännönmukaisesti EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Mecaplan Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.