Tiedote yritysostosta

Tiedote yritysostosta

Julkaistu: 26.4.2018


Tiedote yritysostosta

25.4.2018

Olemme saaneet päätökseen yritysoston, jossa yrityksen toimiva johto on ostanut Sweco Industry Oy:n ja Mecanova Oy:n osakeomistukset yhtiöstä.

Yhtiön uutena omistajana ja yrittäjänä jatkaa Henri Kneckt, joka on toiminut yhtiön toimitusjohtajana ja osakkaana vuodesta 2002 lähtien. Muutoksen myötä panostamme entisestään toiminnan laatuun ja ketterään asiakaspalveluun sekä henkilöstön osaamiseen että hyvinvointiin. Kauppa tuo jatkuvuutta ja sitoutumista asiakassuhteisiin, yhtiön toimintaan ja kehittämiseen. Nämä edellä mainitut muutokset vaikuttavat positiivisesti niin asiakkaisiimme kuin henkilöstöömme.

Yhtiön henkilömäärä on 30 ja toimintaa on Nivalassa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Turussa. Arvioitu liikevaihto vuodelle 2018 on 2,5M€.

Lisätietoja aiheesta antaa

Toimitusjohtaja, Henri Kneckt 040 747 0574

Sweco Mecaplan lyhyesti

Sweco Mecaplan on tuotekehityksen ja teknisensuunnittelun palveluyritys, joka tuottaa asiakkaiden tarpeista lähteviä suunnittelupalveluita. Vahvan osaamisen avulla yhteistyössä asiakkaan kanssa tarjoamme ja toteutamme vaatimukset täyttävät ratkaisut.

Toimimme asiakkaidemme tuotekehityksen asiantuntijakumppanina ja tuomme osaltamme lisäarvoa asiakkaidemme toimintaan ja kilpailukykyyn.